Elegancia a természet érintésében

Csicsergő
Vendégház

csicsergő vendégház

Házirend

HÁZIREND

Üdvözöljük Csicsergő Vendégházunk-ban!

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük.

 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 15.00 és 21.00  között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
 4. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 5. Vendégeink érkezéskor szoba és kapu kulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek.
 6. Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), ezért távozáskor megeshet, hogy nem tudjuk kikísérni vendégeinket, emiatt szíves elnézésüket kérjük!
 7. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.
 8. A csendrendeletre és a többi szomszédokra való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! 
 9. Apartmanunkban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!
 10. Állatokat tilos a szálláshelyre behozni!
 11. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 12. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 13. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!
 14. A ház elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!
 15. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 16. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a konyhát, melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.
 17. Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett zsákokba és kukákba helyezzék.
 18. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 19. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 20. Hosszabb tartózkodás esetén hetente ágyneműcsere és takarítás biztosított.
 21. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Keserű Nóra és családja

0-24 telefonos ügyeleti szolgáltatás: +36 20 456 1656

online foglalását a booking.com oldalán tudja elvégezni.

Várja Önöket szeretettel a Csicsergő Vendégház!

© 2023 Csicsergő Vendégház

Készítette: Bertalan Design.